Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü aynada görmek

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Rüyada kendi yüzünü aynada gördüyseniz:

  • Doğru taktiklerle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada aynada yüzünü görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne ayna tutmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü aynada görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kazancını çoğaltacağına, ona kavuşacağına işaret eder.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işarettir.

Rüyada aynada yüz görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, düze çıkacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments