Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada yüz görmek

Rüyada aynada yüz görmek

Rüyada aynada yüz görmek huzuru yakalayacağına, maddi anlamda feraha ermeye, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada yüz gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü aynada görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çok daha mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, şan şöhret kazanacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, inancından ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada aynada yüz görmek insanlarla iç içe olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yüzüne ayna tutmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments