Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada yüzünü görmek

Rüyada aynada yüzünü görmek

Rüyada aynada yüzünü görmek sorunların çözüm bulacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, güzel günlerin yaşanacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada aynada yüzünü görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, iyi anlaşacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada yüzünü aynada görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynada başkasının yüzünü görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işaret eder.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments