Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü aynada görmek

Rüyada yüzünü aynada görmek

Rüyada yüzünü aynada görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, insanlara küsüleceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü aynada gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hasret içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü aynada görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne ayna tutmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada aynada başkasının yüzünü görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada yüz görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments