Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın ağrımak

Rüyada karın ağrımak

Rüyada karın ağrımak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, iyi anlaşacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın ağrımak gördüyseniz:

  • Özgüveniniz ne kadar fazla olursa, mücadele gerektiren veya rekabet içeren ortamlarda o kadar başarılı olabileceksiniz.

Rüyada karın ağrımak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalettir.

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin ağrıdığını görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada parmağının ağrıdığını görmek huzursuz olacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnı ağrımak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kulağı ağrımak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments