Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını ovalamak

Rüyada sırtını ovalamak

Rüyada sırtını ovalamak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sırtını ovalamak gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Rüyada sırt ovalamak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işarettir.

Rüyada sırtı ovalamak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalettir.

Rüyada birinin sırtını ovalamak biraz olsun hafifleyeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sırtını ovalamak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana ovalamak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz ovalamak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işaret eder.

Rüyada karın ovalamak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, doyasıya sefasını süreceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü sırtta taşımak kişinin evlatlarının artacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments