Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtını ovalamak

Rüyada birinin sırtını ovalamak

Rüyada birinin sırtını ovalamak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtını ovalamak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkabilecek karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada sırt ovalamak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada sırtını ovalamak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada birinin sırtını ovalamak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, donatacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtı ovalamak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada karın ovalamak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana ovalamak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada göz ovalamak iş kaybı yaşayacağına, başarıları ile tanınacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırt çantası kaybetmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments