Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın ovalamak

Rüyada karın ovalamak

Rüyada karın ovalamak onlardan medet umacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, ölümcül hastalıklara işaret, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın ovalamak gördüyseniz:

  • Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Rüyada karın ovalamak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işarettir.

Rüyada sırt ovalamak bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz ovalamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kendini toparlayamayacağına, çirkin amellere delalet eder.

Rüyada sırtı ovalamak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, doğru yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtını ovalamak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sırtını ovalamak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarhana ovalamak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada karın üstünde koşmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments