Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı ovalamak

Rüyada sırtı ovalamak

Rüyada sırtı ovalamak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtı ovalamak gördüyseniz:

  • Davetler, sosyal aktiviteler veya keyifli planlar açısından renkli örnekler yaşanabilir.

Rüyada sırt ovalamak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtını ovalamak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtı ovalamak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada sırtını ovalamak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın ovalamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz ovalamak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada tarhana ovalamak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada sırtında yük görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments