Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz ovalamak

Rüyada göz ovalamak

Rüyada göz ovalamak riske atılacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, yeni bir yola gireceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada göz ovalamak gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada göz ovalamak karın artacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtı ovalamak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana ovalamak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada sırtını ovalamak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırt ovalamak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada karın ovalamak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, tövbelerinin kabul olacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Rüyada birinin sırtını ovalamak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünden ameliyat olduğunu görmek başarı için fırsatların artacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments