Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt ovalamak

Rüyada sırt ovalamak

Rüyada sırt ovalamak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sırt ovalamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Rüyada sırt ovalamak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtını ovalamak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, fesada bulaşacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtı ovalamak zor durumların el birliği ile aşılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kederinin dağılacağına işaret eder.

Rüyada sırtını ovalamak zorlukların günden güne artacağına, günahların af olacağına, dertlerin sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz ovalamak zorlukların biteceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada karın ovalamak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine yorulur.

Rüyada tarhana ovalamak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtını okşamak elinin de bolluk göreceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments