Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü sırtta taşımak

Rüyada ölüyü sırtta taşımak

Rüyada ölüyü sırtta taşımak başarılara yeni başarılar katılacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalettir.

Rüyada ölüyü sırtta taşımak gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada ölü birini sırtında taşımak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü sırtta taşımak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, malların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu sırtında taşımak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında kocasını taşımak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada babayı sırtta taşımak namının yürüyeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına inanılır.

Rüyada sırtta yük taşımak eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada sırtında kapı taşımak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments