Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından vurulmak

Rüyada sırtından vurulmak

Rüyada sırtından vurulmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından vurulmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.İş hayatınızda bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeniden can bulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından silahla vurulmak çekilen yükün hafifleyeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine işarettir.

Rüyada sırtından okla vurulmak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sırttan silahla vurulmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, etrafına güzel insanların dolacağına inanılır.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments