Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından okla vurulmak

Rüyada sırtından okla vurulmak

Rüyada sırtından okla vurulmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından okla vurulmak gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada sırtından okla vurulmak böylece aynı hataları yapmayacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada sırtından vurulmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sırtından silahla vurulmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sırtına vurulduğunu görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, ömrün uzun olmasına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments