Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan kan aktığını görmek

Rüyada burnundan kan aktığını görmek

Rüyada burnundan kan aktığını görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, belalardan korunacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada burnundan kan aktığını gördüyseniz:

  • Düzenli spor yapmanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

Rüyada burnundan kan akmasını görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan kan aktığını görmek önemli kararlar alınacağına, evlat sahibi olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet eder.

Rüyada sürekli burnunun aktığını görmek nitelik ve farklılık geleceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada burnun aktığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada burnunun aktığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine, gıybet edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunda kan görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments