Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında şişlik görmek

Rüyada sırtında şişlik görmek

Rüyada sırtında şişlik görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, tartışmalar yaşanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında şişlik gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada sırtta şişlik görmek işyerini kapatacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalettir.

Rüyada sırtında şişlik görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişle örgü örmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, bilgiyle donanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayağında şişlik görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, dönülmez yollara gireceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalettir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, gülüp eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments