Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta şişlik görmek

Rüyada sırtta şişlik görmek

Rüyada sırtta şişlik görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtta şişlik gördüyseniz:

  • Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymanız zor olabilir.

Rüyada sırtta şişlik görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında şişlik görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlek şişirmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuzu şiş yemek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın düşeceğine delalet eder.

Rüyada kızgın şiş görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kebab şişi görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yanağını şiş görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments