Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeye su dökmek

Rüyada cenazeye su dökmek

Rüyada cenazeye su dökmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına yorulur.

Rüyada cenazeye su dökmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Rüyada cenazeye su dökmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan su dökmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıya su dökmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tasla su dökmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada toprağa su dökmek amaçlarına ulaşacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine işarettir.

Rüyada kulağa su dökmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıya su dökmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet eder.

Rüyada leğenle su dökmek şöhret ve itibar kazanacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments