Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta armut koparmak

Rüyada ağaçta armut koparmak

Rüyada ağaçta armut koparmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta armut koparmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut ağacından düşmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta armut koparmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çaresiz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut ve armut ağacı görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işarettir.

Rüyada ağacında armut görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan armut toplamak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yeni bir adım atılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut ağacı ve armut görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments