Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacında armut görmek

Rüyada ağacında armut görmek

Rüyada ağacında armut görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacında armut gördüyseniz:

  • Olayları geçiştirmeye çalışmak yerine daha yapıcı yaklaşımlar geliştirmek yararınıza olabilir.

Rüyada armut ağacı görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek yakın çevresine fikir danışacağına, esenlik bulacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma armut ağacı görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut ağacından armut toplamak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada armut ağacından düşmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada armut ağacına çıkmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada ağaçta armut toplamak her şeyin iyiye doğru gideceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments