Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ağacı ve armut görmek

Rüyada armut ağacı ve armut görmek

Rüyada armut ağacı ve armut görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, zorlukların baş göstereceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada armut ağacı ve armut gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma armut ağacı görmek hayatının bir anda renkleneceğine, elinin darda kalmayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada armut ağacından düşmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut ağacı ve armut görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada ağacında armut görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut düşürmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut yemek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments