Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna kırmak görmek

Rüyada ayna kırmak görmek

Rüyada ayna kırmak görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada ayna kırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız yeni çözüm yollarını, yeni fikirleri veya yeni fırsatları hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada cam ayna kırmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin aynasını kırmak kazançlı çıkacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, rızıksız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynayı kırmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Rüyada ayna kırmak kimseye borçlanmayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna kırmak görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hayıflanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına alamet eder.

Rüyada tavanda ayna görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments