Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynayı kırmak

Rüyada aynayı kırmak

Rüyada aynayı kırmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynayı kırmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada birinin aynasını kırmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada cam ayna kırmak bereket ve huzur geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, hoş muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada ayna kırmak saygın ve ünlü biri olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna kırmak görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada aynayı kırmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, maddi zararın büyük olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada çerçeveli ayna görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada aynadan birini görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments