Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna kırmak

Rüyada ayna kırmak

Rüyada ayna kırmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, tebrik edileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna kırmak gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Rüyada birinin aynasını kırmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet eder.

Rüyada ayna kırmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayna kırmak görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam ayna kırmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, birikim yapacağına işarettir.

Rüyada aynayı kırmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne ayna tutmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ayna çatlaması görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments