Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin aynasını kırmak

Rüyada birinin aynasını kırmak

Rüyada birinin aynasını kırmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eskileri yâd edeceğine, şansın kaçacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin aynasını kırmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Rüyada aynayı kırmak hasret çekenlerin birleşeceğine, kötü sözler duylacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayna kırmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, yeni çalışmalara girişileceğine işaret eder.

Rüyada ayna kırmak görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin aynasını kırmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam ayna kırmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada aynanın düştüğünü görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna ve tarak görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments