Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne ayna tutmak

Rüyada yüzüne ayna tutmak

Rüyada yüzüne ayna tutmak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, beklentilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne ayna tutmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada yüzüne ayna tutmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine inanılır.

Rüyada birine ayna tutmak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalettir.

Rüyada ayna tutmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada elinde ayna tutmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet eder.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek zenginliğe kavuşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments