Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince yorgan görmek

Rüyada ince yorgan görmek

Rüyada ince yorgan görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada ince yorgan gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Rüyada ince yorgan görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Rüyada ince sopa görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince kar yağdığını görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ince boncuk görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince kısa yılan görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, zor günlerin geride kalacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ince çorap giymek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada ince beyaz yılan görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments