Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınıfta içki içmek

Rüyada sınıfta içki içmek

Rüyada sınıfta içki içmek keyfinin olmayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada sınıfta içki içmek gördüyseniz:

  • İlerlemek veya büyümek için gereken neyse yapacaksınız.

Rüyada sınıfta içki içmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta içki içmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kötü haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilmeyerek içki içmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü biriyle içki içmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak düşmanından kurtulmaya, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesinden içki içmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına yorulur.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments