Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek yutmak

Rüyada sinek yutmak

Rüyada sinek yutmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, kötü durumlara düşeceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sinek yutmak gördüyseniz:

  • Kanuni, hukuksal veya duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada sinek yutmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek menisi yutmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada sperm yutmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kazancının azalmayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Rüyada küçük dilini yutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kertenkele yutmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şey yutmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, başarılarının azalacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta yutmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada kendi dişini yutmak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments