Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek menisi yutmak

Rüyada erkek menisi yutmak

Rüyada erkek menisi yutmak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek menisi yutmak gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Rüyada erkek menisi yutmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, dileklerin yerine geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin menisini görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, insanların takdirini kazanacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin menisini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin menisi görmek hayırlı işlerde yer alacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin menisinin aktığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına alamet eder.

Rüyada kendi menisini görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi menini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin menisini görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yardımcı olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments