Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıyla güreşmek

Rüyada ayıyla güreşmek

Rüyada ayıyla güreşmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet eder.

Rüyada ayıyla güreşmek gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları yaşam tarzınızı etkileyebilecek kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada ayıyla güreşmek maddi sıkıntısı olmayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet eder.

Rüyada şeytanla güreşmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına işaret eder.

Rüyada biriyle güreşmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına inanılır.

Rüyada güreşmek ve yenmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada babayla güreşmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadınla güreşmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işarettir.

Rüyada ölüyle güreşmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada boğayla güreşmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments