Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla güreşmek

Rüyada kadınla güreşmek

Rüyada kadınla güreşmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, yenisinin başlayacağına, kendine çeki düzen vereceğine, kudret sahibi olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada kadınla güreşmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar veya jestler sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada kadınla güreşmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, borç batağına düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aslanla güreşmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada güreşmek ve yenmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada babayla güreşmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle güreşmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada ayıyla güreşmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulur.

Rüyada boğayla güreşmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sermaye kaybedeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada deveyle güreşmek güzel fırsatların elde edileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments