Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanla güreşmek

Rüyada şeytanla güreşmek

Rüyada şeytanla güreşmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, aile saadetinin de artacağına, üçüncü gözünün açılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada şeytanla güreşmek gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Rüyada şeytanla güreşmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle güreşmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla güreşmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada aslanla güreşmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla güreşmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi zarar edeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle güreşmek zor bir duruma düşüleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğayla güreşmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güreşmek ve yenmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments