Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle güreşmek

Rüyada biriyle güreşmek

Rüyada biriyle güreşmek şans ve kısmet elde edeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, geçecek güzel bir ömre, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayır dualarına nail olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle güreşmek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Rüyada şeytanla güreşmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada aslanla güreşmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, geniş bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada deveyle güreşmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayla güreşmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada ayıyla güreşmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla güreşmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanla güreşmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle güreşmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, onu yalnız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments