Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle güreşmek

Rüyada ölüyle güreşmek

Rüyada ölüyle güreşmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle güreşmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Rüyada ölüyle güreşmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, dara düşeceğine, düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayıyla güreşmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanla güreşmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, dolayısıyla geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğayla güreşmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işaret eder.

Rüyada deveyle güreşmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, konfor içinde yaşayacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanla güreşmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada biriyle güreşmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla güreşmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments