Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanla boğuşmak

Rüyada şeytanla boğuşmak

Rüyada şeytanla boğuşmak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, para ve zaman ayıracağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Rüyada şeytanla boğuşmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yorganla boğuşmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada azraille boğuşmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada cinle boğuşmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına işarettir.

Rüyada kızla boğuşmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada aslanla boğuşmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğayla boğuşmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments