Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav puanını görmek

Rüyada sınav puanını görmek

Rüyada sınav puanını görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada sınav puanını gördüyseniz:

  • Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimali var.

Rüyada sınavda yüksek puan almak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek aileye büyük bir ev alınacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav puanını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek sorunlarının yakında biteceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sınavda iyi puan almak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kazancının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan iyi puan almak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada sınav puanı görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments