Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav puanı görmek

Rüyada sınav puanı görmek

Rüyada sınav puanı görmek çaresizleşeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sınav puanı gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Rüyada sınavda iyi puan almak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sınav puanı görmek insanlarla arasının açılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada sınavda yüksek puan almak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, başına türlü belalar geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments