Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda aldığın puanı görmek

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek neşesinin de yerine geleceğine, hastalığının düzeleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, borçlanacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada sınavda aldığın puanı gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına alamet eder.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kariyer edineceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, bereketin ve karın artacağına delalet eder.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek sıkıntıların son bulacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulur.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada sınavda yüksek puan almak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada sınavdan iyi puan almak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments