Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda yüksek puan almak

Rüyada sınavda yüksek puan almak

Rüyada sınavda yüksek puan almak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda yüksek puan almak gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinin veya rutin ödemelerin yeni yıldan önce düzene sokulması gerekebilir.

Rüyada sınavda yüksek puan almak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, böylece yüzünün güleceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine inanılır.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek kıdem atlayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sağlığını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınav puanı görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments