Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda iyi puan almak

Rüyada sınavda iyi puan almak

Rüyada sınavda iyi puan almak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kazancının azalacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada sınavda iyi puan almak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Rüyada sınavda iyi puan almak endişelerini silip atacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan iyi puan almak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iyi puan almak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, günahlarının affedileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada iyi bir puan aldığını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada iyi puan aldığını görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada sınavda yüksek puan almak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalettir.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments