Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavdan puan aldığını görmek

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, akıllı adımlar atacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, çok günah işleyeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine işarettir.

Rüyada sınavdan puan aldığını gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işarettir.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav puanını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments