Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simurg görmek

Rüyada simurg görmek

Rüyada simurg görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet eder.

Rüyada simurg gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada parlak sim görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet eder.

Rüyada simli kalem görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada simli halı görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada sim kartı görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, olaylı günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada parlayan sim görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada simli elbise görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada simli ip görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet eder.

Rüyada simli oje sürmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments