Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlayan sim görmek

Rüyada parlayan sim görmek

Rüyada parlayan sim görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yolunun hep açık olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlayan sim gördüyseniz:

  • Aynı karmaşıyı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada simli halı görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sim sürmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada simli eşarp görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, konforundan da ödün vereceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına inanılır.

Rüyada simli ruj görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada simli ip görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, zenginleşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada saçta sim görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada simli saç görmek patron koltuğuna yükseleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, önünün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sim kart görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments