Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sim kartı görmek

Rüyada sim kartı görmek

Rüyada sim kartı görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kazançlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sim kartı gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Rüyada sim kart görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işarettir.

Rüyada sim kartı görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada simli çorap giymek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada simurg kuşu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sim sürmek kötü karakterli bir kadına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada simli görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazancını katbekat arttıracağına işarettir.

Rüyada simli ip görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada simli şal görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments