Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli kalem görmek

Rüyada simli kalem görmek

Rüyada simli kalem görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada simli kalem gördüyseniz:

  • Genel olarak dış uyarılara açıksınız.

Rüyada simli kalem görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada simli görmek yazgısının güzelleşeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada simli oje görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simli elbise görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada simli taş görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada simli ip görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada simli ruj görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada simli halı görmek geçim derdinin olmayacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments