Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli taş görmek

Rüyada simli taş görmek

Rüyada simli taş görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada simli taş gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek etrafınızdaki değişikliklerle başa çıkmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada simli taş görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yüzünde sim görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada simli çorap giymek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sağlıklı bir kişi olmaya işaret eder.

Rüyada simli görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, gelişim içine gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada simli far görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına inanılır.

Rüyada simli eşarp görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada simli makyaj yapmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada simli elbise görmek yeni mallara kavuşacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments