Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli görmek

Rüyada simli görmek

Rüyada simli görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, eski bir hastalığın nüksedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada simli gördüyseniz:

  • Trendleri siz yaratıyorsunuz, bazı değişiklikler yapmanız insanların düşüncelerini veya bazı işlere yaklaşımını değiştirebilir.

Rüyada sim kartı görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada parlak sim görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet eder.

Rüyada simli şal görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada simli makyaj yapmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçta sim görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada simli görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simli ayakkabı görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, hayallere kavuşulacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada simli far görmek iş değişikliğine gidileceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments