Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simitçi olmak

Rüyada simitçi olmak

Rüyada simitçi olmak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada simitçi olmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Rüyada ölüden simit almak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işarettir.

Rüyada simit aldığını görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Rüyada gevrek simit görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit yaptığını görmek yeni denemelerde bulunacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ekmek simit görmek çok zor zamanlar geçireceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet eder.

Rüyada küflü simit görmek vefakar bir insan olunacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulur.

Rüyada simit satmak bol kazançlı günler geçireceğine, sağlığına kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments