Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit satmak

Rüyada simit satmak

Rüyada simit satmak rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, cebinin para göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simit satmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Rüyada simit satmak iyiliğe ve güzelliğe, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit poğaça satmak her şeyin ters gideceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit sattığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit toplamak çok üst mevkilere yükseleceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada simit koklamak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok sağlıklı olunacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada simit ve susam görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek çıkmaza gireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada simit verdiğini görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hüsrana uğratacağına, işlerinde verimin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments